Welle

Welle

donderdag 26 september 2013

bici bici bicicleta give away

Het is tijd om te vieren !!!

1. Mijn blogje bestaat een half jaar en ik vind het nog altijd fijn !

2. Ik hou ervan om mee te doen aan give away's en dingen te winnen ... dus is het ook mijn taak om iets terug te doen voor de andere give away addicts :-)

3. En last but not least ... mijn dochtertje fietst een paar meter zonder zijwieltjes !! Nog geen zwaar bochtenwerk, maar ik ben toch al zo fier als een gieter :-)

Een tijdje geleden kocht ik een stofje "Ride Bicycle Grey" van Julia Rothman van over't water  met leuke kleurrijke fietsjes op. Ik wilde het gebruiken om een rokje te maken voor mijn dochter als cadeautje als de wieltjes van de fiets gingen. Ze is nog niet helemaal zover, dus het cadeautje blijft nog even ingepakt :-)


Ik gebruikte maar een halve yard, dus de andere helft is voor één van jullie. Ik zocht ook nog een bijpassend effen stofje , 5 houten knoopjes en 3 blauwe knoopjes om het pakketje wat completer te maken.


Wat moet je doen om dit te winnen ? Heel simpel ... hieronder een berichtje laten :-) 

En elk van onderstaande puntjes geeft je een extra kans :
 • wordt volger ... feedly, bloglovin, google +, email, ... 
 • zet een linkje op je eigen blog of site naar deze give away
 • geef me een tip hoe ik mijn dochtertje sneller helemaal kan omdopen tot "zonder wielen fietsertje" zodat ik haar snel haar cadeautje kan geven :-) 
Succes !!!

Op 3 oktober maak ik de winnaar bekend ! 


15 opmerkingen:

 1. Wat een leuke give-away :-) Ik volg je al via bloglovin en ga ook een linkje plaatsen op mijn blog (waar je trouwens ook kan deelnemen aan een give-away!).
  Een tip voor de dochter? Oefenen oefenen oefenen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe graag mee met je give-away. Ik heb er zelf trouwens ook eentje lopen...
  volger ben ik al een hele tijd.
  Die tip vind ik nog het moeilijkste want wanneer kan een kind zonder wieltjes rijden... is dat na 5 m of 10 m of misschien pas als ze 20m rijdt? Ik liet die van ons altijd naar een bepaald doel rijden... dan zei ik. kijk daar dat roostertje op de grond, rij eens tot aan deat roostertje. Hun echt vooruit doen kijken als ze rijden ....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb ook nog een linkje gezet op mijn blog
   Groetjes
   Maren (hoemmelke.blogspot.com)

   Verwijderen
 3. Oh, geweldig, ik doe graag mee!
  Ik zal ook een linkje plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, daar doe ik graag aan mee! Ik zet meteen een linkje op m'n blog! Volger was ik al!
  En een tip, hm... moeilijk! IK weet nog dat ikzelf leerde fietsen zonder wieltjes. M'n vader had me al lang los gelaten en dat ging probleemloos, tot ik door had dat ik alleen fietste, en dan viel ik ;-)
  Misschien een 'baan' tekenen in krijt op de straat, en eerst een klein stukje, dat ze goed ziet hoe ver ze moet gaan, en altijd een stukje bijtekenen en proberen. Zo kan ze zelf haar vorderingen volgen, misschien helpt dat...
  Moeilijk, zo'n tip! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh, leuk! ik doe graag mee voor dat mooie stofje, volger was ik al... ik plaats een linkje op mijn pagina met give aways!
  spijtig genoeg kan ik je nog geen fietstips geven, hier zitten we nog niet in dat stadium...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super, dat stofje wil ik wel heel graag winnen ! Ik plaatste al een linkje op mijn blog.
  En dat fietsen, tja, plots is die klik daar en dan komt het wel. Als ze al enkele metertjes fietst, zal het echt niet lang meer duren, denk ik. Veel succes in elk geval !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe mee :) en laat je dochter duizend keer oefenen dan gaat ze het wel kunnen ;) en ik plaats een link en volgen deed ik al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldig stofje. Hopelijk is je dochter snel vertrokken met het fietsen, dat ze haar mooie rokje kan aandoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I love this fabric - count me in please!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw, hier wil ik wel aan meedoen! Ik volg je op Bloglovin' nu. Ik zou maar al te graag een link op mijn blog plaatsen, maar heb geen idee hoe dat moet. (We zitten met een comuternoob...) Maar ik doe ook een give-away op mijn blog, dus mocht je interesse hebben, neem dan zeker een kijkje. En met je dochtertje kan ik niet helpen, ik heb echt totaaaaal geen ervaring met kinderen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ok, ik doe ook mee...laat die bicicletas maar naar Spanje fietsen...

  BeantwoordenVerwijderen

Google Find us on Google+