Welle

Welle

zaterdag 6 juni 2015

Efteling vs Ishi - Give Away

Once upon a time ... kwam er een leuke aanbieding online voor het Efteling hotel en toen leefden ze nog lang en gelukkig :-)


En aangezien ik voor mijn dochter een leuke Ishi gemaakt had, was dit de ideale moment om wat toffe fotootjes te trekken...

Ik stelde me kandidaat om te testen, maar jammer genoeg was ik niet bij de gelukkigen. Toen het patroon te koop was, heb ik er geen seconde aan getwijfeld om het te kopen. Ik denk zelfs de dag dat het uitkwam. En ookal kreeg ik de dag erna een kortingscode in mijn mailbox omdat ik me had aangemeld als tester en ik door mijn enthousiasme de korting was mislopen, toch was ik nog altijd door het dolle heen toen ik eraan kon beginnen.

Ik koos 2 stofjes met een vrolijk motiefje en 1 effen stofje voor de zakken.

Stof : Folding Boats - Soft Cactus bij BabaRum
Town Center - Free Spirit bij BabaRum
Effen oranje uit stoffenkast ( weet niet meer waar ik het vandaan haalde )

De mouwen maakte ik in dezelfde kleur als het zijpand want een ander effect geeft dan bij de Ishi's die ik hiervoor al zag verschijnen.Ik dacht dat mijn dochter in de wolken zou zijn met haar nieuwe jurk, net zoals ik ... maar dat was ze niet. Ze zat te los, en het was niet roze ... En ik weet uit ervaring ... dochter niet tevreden, geen leuke foto's... dus ik wachtte ... en wachtte ... 

Maar toen we de koffer pakten om naar de Efteling te gaan, koos ze tot mijn grote verbazing zelf voor haar Ishi. En na een hele dag papiertjes te verzamelen voor holle bolle gijs " Papier Hier "  in haar twee reuze grote zakken, was ze helemaal verkocht :-) Ze vroeg meteen een tweede. Ik maakte een 7 jaar. Lorin wordt 6 in November, maar is bij de grootste van de klas. De 7 jaar valt perfect. 


En alsof een zalig jurkje nog niet genoeg vreugde bracht, mag ik van An van Straight Grain 1 patroontje weggeven aan één van mijn volgers. 

Dus volg Lokakid via Feedly, Bloglovin of Facebook en antwoord op volgende vraag: Welk pretpark vinden jullie het leukste? En misschien krijg jij wel een mailtje op 20 Juni met je eigen Ishi patroontje!! 

Veel Succes !! 

27 opmerkingen:

 1. Oeee dat vind ik wel leuk!! Pretpark julianatoren!!
  Ik zal via fb liken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap zeg! Mooie combinatie. Zakken doen het hier altijd goed, met mijn dochter verzamelaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap zeg! Mooie combinatie. Zakken doen het hier altijd goed, met mijn dochter verzamelaar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe combinatie! Binnenkort hebben wij ook een uitstap naar de Efteling gepland. Sinds mijn jeugd niet meer daar geweest dus kijk er naar uit! Toverland zijn we onlangs ook geweest en dat was ook een groot succes bij de driejarige dochter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het leukste pretpark blijft voor mij toch ook wel de efteling. Brengt heerlijke herinneringen aan mn eigen jeugd naar boven en ik hoop er nu met mijn eigen gezinnetje ook veel mooie momenten te mogen beleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sinds het schoolreisje is JulianaToren favoriet, hoewel dierentuin Burgers Zoo ook hoog op het lijstje staat... Maar ach, waarschijnlijk verandert de mening van een vijfjarige weer na het volgende reisje...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie Ishi, super! Bij ons staat Burgers Zoo hoog op t lijstje, al die dieren zijn favoriet. Maar als ze wat ouder wordt zal de Efteling favoriet gaan worden verwacht ik, dat is vlakbij tenslotte. Ik volg via bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een toffe kleurtjes bij elkaar! Echt een vrolijk kleedje...
  Bij de kinderen hier staat (rarara) Plopsa indoor op de eerste plaats, voor mij is dat de Efteling, zeker weten... Deze zomer staat hier ook Toverland op de planning om eens te ontdekken...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn papa was vroeger een van de ontwerpers van de droomvlucht in de efterling. Bij mij veel herinneringen aan elfjes die in ons living besproken getekend en gemaakt werden, papa haalde zijn inspiratie bij mijn fantasie. Om als kind dan de droomvlucht te kunnen doen was fantastisch. Dus de efteling is zeker mijn favoriet!
  Een prachtig jurkje heb je gemaakt! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn papa was vroeger een van de ontwerpers van de droomvlucht in de efterling. Bij mij veel herinneringen aan elfjes die in ons living besproken getekend en gemaakt werden, papa haalde zijn inspiratie bij mijn fantasie. Om als kind dan de droomvlucht te kunnen doen was fantastisch. Dus de efteling is zeker mijn favoriet!
  Een prachtig jurkje heb je gemaakt! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit wil ik wel winnen!!! Wij vinden het leukste pretpark Toverland!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nu de kinderen ouder zijn is Efteling gestegen maar Duinrell is een goede runner up.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk idee!! De meisjes en ik zijn fan van de Efteling en wat zouden ze blij zijn om met een Ishi jurk te stralen in de Efteling. Wij doen mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De Efteling natuurlijk! Het is geleden van toen ik zelf klein was dat ik er geweest ben en nu wacht ik nog even tot mijn dochtertjes er oud genoeg voor zijn. Volgend jaar misschien? En dan maak ik ook zo'n jurk, met grote zakken voor de papiertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie Ishi heb je gemaakt! Ik ben fan van de bootjesstof! het patroontje heb ik nog niet dus daar zou ik heel blij mee zijn.
  Ons favoriete pretpark is de Efteling!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hier is onze topper zonder twijfel de efteling ...leuke jurk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Pairi Daiza is het mooiste park van België !
  Ik volg jullie via FB.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie jurk, staat je dochter beeldig :)
  Hier van van het Boudewijnpark :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel leuk kleedje, tstaat haar heel goed en zeer mooie stoffencombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Waauw, zie er een super kleedje uit. Ideaal om naar Paira Daiza te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een prachtig kleedje!!
  Mijn favoriete pretpark is Bellewaarde.Plezier voor groot en klein

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Plopsaland De Panne!!!
  Dat is voor onze kindjes elke keer weer iets als thuiskomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een mooi kleedje en een tof patroon! Die zakken zullen hier ook zeker in de smaak vallen...
  Het is zo lang geleden dat ik naar Efteling geweest ben, dat het hier zeker bovenaan mijn lijstje van te bezoeken pretparken staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. heel toffe stoffencombinatie... ik zou dat hier directverkocht kunnen krijgen aan de dochter!!! (zij houdt van oranje en helemaal niet van roos). Ik wil graag kans maken op dat patroontje!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Google Find us on Google+