Welle

Welle

dinsdag 16 augustus 2016

Eindelijk nog eens iets voor mezelf - zomerversie van de Eden jurkAl een paar weken probeer ik mijn eigen stoffen voorraad te sorteren ( lees: beslissen of ik ze wegdoe of toch nog maar even hou )
Sinds ik BabaRum.be heb, zijn er namelijk zoveel stofjes bijgekomen die ik wil proberen, dat mijn stofjes van voor mijn webshop blijven liggen. 
Vorige week hakte ik de knoop door... ze gaan weg. Nu nog een manier vinden om ze te verkopen aan een vriendenprijsje... 
Maar er was één stofje ( ok ok drie stofjes ) waar ik nog net geen afscheid van kon nemen. Het stofje dat ik gebruikte voor deze Eden Jurk is er één van. Een soepel tricotje met een vlekjesmotief in verschillende pracht kleurtjes.

Toen ik de Eden in La Maison Victor  editie 6/2015 zag verschijnen was ik meteen verliefd op de rug. Een roze post-it sierde de pagina zodat ik elke keer opnieuw de pagina opende om hem te bewonderen. 


Ik startte gisteren tijdens een super Naaidate met Khadetjes, Miss Wobie, WithlovebyEva en aNaaisID aan een versie in een blauwe Sweaterstof. Na enkele pasbeurten en aanpassingen aan het patroon, zoals het versmallen van het achterpand en het verhogen van de taille was het tijd om huiswaarts te keren. De sweaterstof versie wordt één dezer afgewerkt met mouwtjes, maar vanmorgen toen ik mijn voorraad stofje terug zag liggen, begon ik al aan een nieuwe versie : een zomerversie. 
Genoeg gezeverd nu ... foto's !! Bij deze versie verving ik het beleg met voering, waardoor ik de armsgaten ook mooi kon afwerken. Jep !! Helemaal klaar voor een feestje ! 

Patroon : Eden dress van La Maison Victor 
Stof : Koopje van lang lang geleden2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie versie!
    Patronen voor mezelf kunnen aanpassen tot ze zo perfect passen, dat staat hier nog op de wish-list.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Google Find us on Google+